Aρχιτεκτονικό γραφείο Β&Μ Architecture & Design

Αθήνα Τηλ.: 210.2384460 Κιν.: 693.48.68.640

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Β&Μ Architecture & Design παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των αρχιτεκτονικών μελετών και της κατασκευής, η οποία σίγουρα χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και αισθητική. Με συνέπεια και αξιοπιστία δίνουμε λύσεις, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, λύσεις που παρέχουν λειτουργικότητα, πρωτοτυπία και ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, πάντα σεβόμενοι τις πιθανές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας.

Aρχιτεκτονικό γραφείο Β&Μ Architecture & Design

Τσιουμπρής Γ. Χαράλαμπος - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Πολεοδόμος - Χωροτάκτης Μηχανικός ΠΘ Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων, Θέρμανσης, Κλιματισμού

Ματιάτου Π. Μαρίνα - Αρχιτέκτων Μηχανικός Π.Π. - Αναστηλώτρια Ε.Μ.Π.

Συνεργαζόμενοι με πεπειραμένους συμβούλους μηχανικούς και εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία, αναλαμβάνουμε την επισταμένη παρακολούθηση κάθε οικοδομικού έργου, μέχρι την ολοκλήρωσή του. Στόχος μας, η προώθηση και προβολή του γνωστικού αντικειμένου της αρχιτεκτονικής και της κατασκευής, η επίτευξη άριστου σχεδιαστικού αποτελέσματος και η υλοποίηση έργων με υψηλές τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές. Κάθε αρχιτεκτονική μελέτη, λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε έργου, πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και παρέχει κατασκευαστικές λεπτομέρειες καθώς και προτάσεις υλικών, ώστε να εξασφαλίζεται ποιότητα και ύψιστη αισθητική!


Επιβλέπουμε το κάθε έργο από την αρχή ως το τέλος και είμαστε πρόθυμοι να σας προτείνουμε λύσεις εσωτερικής διακόσμησης και εξωτερικής διαρρύθμισης του χώρου σας. Οι σχεδιαστικές επιλογές και αποφάσεις λαμβάνονται πάντα σε σχέση με τη δυνατότητα υλοποίησής τους και με τον οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό του έργου. Επιπλέον, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση για ειδικές μελέτες αποκατάστασης κτηρίων, ανακαίνισης κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, καθώς και ανάπλασης χώρων του αστικού ιστού.

Εκτός των προαναφερόμενων υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία, την τακτοποίηση του αυθαιρέτου σας, απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε μεταβίβαση, ή την έκδοση βεβαίωσης μηχανικού περί μη αυθαιρεσιών. Συλλέγουμε, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, τα στοιχεία του ακινήτου, ενημερώνουμε για το κόστος τακτοποίησης και τον τρόπο πληρωμής του προστίμου και αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αξιόπιστα! Σε κάθε περίπτωση, αναλαμβάνουμε τη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Επιπλέον, εκδίδουμε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, που θα πρέπει να συνοδεύουν κάθε ακίνητο, καθώς αποτελούν την ενεργειακή του ταυτότητα. Κατά τη διαδικασία αυτή, σας προτείνουμε πιθανές παρεμβάσεις για τη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου σας. Με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων, ενέργειας και ταυτόχρονα προσδίδοντας υπεραξία στο ακίνητό σας, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄ οίκον. Η διαδικασία είναι αρκετά σύνθετη και γραφειοκρατική. Ωστόσο, γνωρίζοντας σε βάθος τη νομοθεσία και τις απαραίτητες διαδικασίες, αναλαμβάνουμε τόσο την αναβάθμιση της κατοικίας σας, όσο και την περαίωση της διαδικασίας συλλογής όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης δημοσίων ή ιδιωτικών έργων, έχοντας εμπειρία σε πλήθος Μελετών Ανάπλασης – Διαμόρφωσης και Αποκατάστασης – Συντήρησης κτηρίων. Σας προτείνουμε ΓΡΗΓΟΡΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ συνεργασία, σε κάθε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες.

Σας ζητάμε να λάβετε υπόψη σας ότι:

• Ενσωματώνουμε δημιουργικά στις λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε έργου, την αισθητική, τα σύγχρονα υλικά και την τεχνογνωσία μας.

• Καλλιεργούμε και Αναπτύσσουμε την προσωπική επαφή με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη, και εγγυούμαστε την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής.

• Σεβόμαστε τις απαιτήσεις, τις ανησυχίες και τις πιθανές οικονομικές δυσκολίες.

• Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, σε όποια περιοχή και αν βρίσκεται το ακίνητο σας, με τις ίδιες ΧΑΜΗΛΕΣ τιμές, γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα.


Τσιουμπρής Γ. Χαράλαμπος - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Πολεοδόμος - Χωροτάκτης Μηχανικός ΠΘ Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων, Θέρμανσης, Κλιματισμού

Ματιάτου Π. Μαρίνα - Αρχιτέκτων Μηχανικός Π.Π. - Αναστηλώτρια Ε.Μ.Π.


Διεύθυνση: Πανός 7 - Τ.Κ. 13451 - Αθήνα Τηλ.: 2102384460 Κιν.: 693.48.68.640

Website: www.bmarchitecture.gr

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Β&Μ ARCHITECTURE & DESIGN